ápr 26, 1 hónap ago
, , ,

Bringázz Eplényben az egész családdal!

Hétvégi majális Eplényben

Eseménydús napokkal indul a május Eplényben

Felvonós kerékpározás az egész családnak!

Megnyitotta kapuit a múlt héten a Bringaréna, ahová minden biciklizni vágyó vendégünket szeretettel várunk hétvégente. Ha képzett és tapasztalt sportoló vagy, akkor élvezheted az adrenalint és a kihívást az extrém downhill pályáinkon.

Extrém Downhill pályák

Ha családoddal érkeznél, akkor lehetőségetek van együtt végigmenni a családi élménypályáinkon, melyek minden korosztály számára biztonságos és emlékezetes kikapcsolódást kínálnak a hamisítatlan erdei környezetben.

bringarena_image_photoshoot_52

Az AUDI Sport Négyüléses felvonó visz fel mindenkit kerékpárral az Ámos-hegy tetejére, ahol egy- egy kör között pihenésképp a csodálatos panorámát idéző kilátót is megcsodálhatjátok. Ha nem rendelkezel bringával, sincsen semmi baj, bicikli kölcsönzőnk mindenféle bicikli típussal csak rád vár, vedd igénybe kölcsönzői szolgáltatásunkat!

libegozz-hetvegen

Majális alkalmával, május 1-én egy egész napos család-barát rendezvényt szervezünk a libegőnél.

Színes és élménydús programsorozatot kínálunk a családosoknak. Többek között lehetősége lesz a gyerekeknek kipróbálni az ugrálóvárat, a szuper körhintát, a trambulint és a legújabb mászófalunkat, az állatbarátok tudnak majd lovagolni és egy lufibohóc várja, hogy a gyerekek kedvében járhasson a színesebbnél színesebb lufi kombinációkkal. Délelőtt 10 órától egészen 12-ig kitelepül a helyszínre a zirci tűzoltóság. Optimális időjárási körülmények esetén helikopteres élményrepülésre is lehetőség nyílik vendégeinknek.

Majális Eplényben

Új BBQ éttermünk egyedi kínálatából nyitás előtt elsőként kóstolhatják meg a grill pultban az ínyencek a finomabbnál finomabb falatokat tesztnapjaink keretein belül, illetve nyitva tart majd a Kemencés Büfénk is.

Természetesen egész hétvégén szárnyalni fog a felvonós kerékpározás és a libegőzés is.

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt Eplényben! Töltsük együtt, vidáman a majálist!

Kövess Minket Facebookon is!

 

Share "Bringázz Eplényben az egész családdal!" via

More in Hírek
6:45 du., 4 nap ago

Bringázz a gyerekekkel a Bringarénában!

Vasárnap gyereknap a Bringarénában, próbáljátok ki Magyarország egyetlen felvonós bringaparkját! Színes programokkal várunk mindenkit, egész napos program a család minden tagjának! – Libegőzés – Hegyi Kerékpározás és kerékpár kölcsönzési …

Read   Comments are off
9:56 de., 5 nap ago

Szeles az idő de mi nyitva vagyunk!

Már 9:00-kor nyitunk Eplényben! Üzemel az Audi Sport 4 üléses felvonó , de előfordulhat, hogy a nagy szélre való tekintettel meg kell majd állítani biztonsági okokból! Ettől függetlenül nyitva lesz az Ámos-hegyi BBQ Étterem 12:00-tól egészen 20:00-ig…

Read   Comments are off
4:05 du., 2 hét ago

Hétvégi bringás program Eplényben!

Kapcsolódj ki aktívan, bringázz az egész családdal Eplényben! Tekerj az egész családdal Magyarország egyetlen felvonós bringaparkjában! Fedezd fel az Ámos-hegyi Pihenőerdő bringaútvonalait, a családi élménypályáktól kezdve egészen a kemény adrenalinf…

Read   Comments are off