ápr 26, 3 hónap ago
, , ,

Bringázz Eplényben az egész családdal!

Hétvégi majális Eplényben

Eseménydús napokkal indul a május Eplényben

Felvonós kerékpározás az egész családnak!

Megnyitotta kapuit a múlt héten a Bringaréna, ahová minden biciklizni vágyó vendégünket szeretettel várunk hétvégente. Ha képzett és tapasztalt sportoló vagy, akkor élvezheted az adrenalint és a kihívást az extrém downhill pályáinkon.

Extrém Downhill pályák

Ha családoddal érkeznél, akkor lehetőségetek van együtt végigmenni a családi élménypályáinkon, melyek minden korosztály számára biztonságos és emlékezetes kikapcsolódást kínálnak a hamisítatlan erdei környezetben.

bringarena_image_photoshoot_52

Az AUDI Sport Négyüléses felvonó visz fel mindenkit kerékpárral az Ámos-hegy tetejére, ahol egy- egy kör között pihenésképp a csodálatos panorámát idéző kilátót is megcsodálhatjátok. Ha nem rendelkezel bringával, sincsen semmi baj, bicikli kölcsönzőnk mindenféle bicikli típussal csak rád vár, vedd igénybe kölcsönzői szolgáltatásunkat!

libegozz-hetvegen

Majális alkalmával, május 1-én egy egész napos család-barát rendezvényt szervezünk a libegőnél.

Színes és élménydús programsorozatot kínálunk a családosoknak. Többek között lehetősége lesz a gyerekeknek kipróbálni az ugrálóvárat, a szuper körhintát, a trambulint és a legújabb mászófalunkat, az állatbarátok tudnak majd lovagolni és egy lufibohóc várja, hogy a gyerekek kedvében járhasson a színesebbnél színesebb lufi kombinációkkal. Délelőtt 10 órától egészen 12-ig kitelepül a helyszínre a zirci tűzoltóság. Optimális időjárási körülmények esetén helikopteres élményrepülésre is lehetőség nyílik vendégeinknek.

Majális Eplényben

Új BBQ éttermünk egyedi kínálatából nyitás előtt elsőként kóstolhatják meg a grill pultban az ínyencek a finomabbnál finomabb falatokat tesztnapjaink keretein belül, illetve nyitva tart majd a Kemencés Büfénk is.

Természetesen egész hétvégén szárnyalni fog a felvonós kerékpározás és a libegőzés is.

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt Eplényben! Töltsük együtt, vidáman a majálist!

Kövess Minket Facebookon is!

 

Share "Bringázz Eplényben az egész családdal!" via

More in Hírek
12:02 du., 5 nap ago

Volt egyszer egy DHOB…

Lezajlódott a 2017-es Downhill Országos Bajnokság Eplényben Idén is rengetegen voltak Magyarország legnagyobb Downhilles eseményén, a Downhill Országos Bajnokságon. Szép menetekkel, drámai fordulatokkal, esésekkel és izgalommal találkozhattunk az epl…

Read   Comments are off
12:11 du., 2 hét ago

Downhill Országos Bajnokság Eplényben!

Idén ismét a Bringarénában kerül megrendezésre a Downhill Országos Bajnokság Magyarország legnagyobb downhill eseménye a Downhill Országos Bajnokság 2017-ben, immáron 6. éve lesz ismét Eplényben a Bringarénában. Minden évben a Bringaréna 4-es, downhi…

Read   Comments are off
12:38 du., 3 hét ago

Általános bringa tilalom a Bringarénában

Kedves Bringások! Az erdészettel karöltve folyamatosan dolgozunk, hogy minél biztonságosabbak és jobbak legyenek a bringapályák. Éppen ezért ezen a hétvégén (Július 7-8-9) le kell hogy zárjuk az ÖSSZES bringapályát, beleértve ebbe a DH pályákat is. A…

Read   Comments are off