ápr 26, 1 év ago
, , ,

Bringázz Eplényben az egész családdal!

Hétvégi majális Eplényben

Eseménydús napokkal indul a május Eplényben

Felvonós kerékpározás az egész családnak!

Megnyitotta kapuit a múlt héten a Bringaréna, ahová minden biciklizni vágyó vendégünket szeretettel várunk hétvégente. Ha képzett és tapasztalt sportoló vagy, akkor élvezheted az adrenalint és a kihívást az extrém downhill pályáinkon.

Extrém Downhill pályák

Ha családoddal érkeznél, akkor lehetőségetek van együtt végigmenni a családi élménypályáinkon, melyek minden korosztály számára biztonságos és emlékezetes kikapcsolódást kínálnak a hamisítatlan erdei környezetben.

bringarena_image_photoshoot_52

Az AUDI Sport Négyüléses felvonó visz fel mindenkit kerékpárral az Ámos-hegy tetejére, ahol egy- egy kör között pihenésképp a csodálatos panorámát idéző kilátót is megcsodálhatjátok. Ha nem rendelkezel bringával, sincsen semmi baj, bicikli kölcsönzőnk mindenféle bicikli típussal csak rád vár, vedd igénybe kölcsönzői szolgáltatásunkat!

libegozz-hetvegen

Majális alkalmával, május 1-én egy egész napos család-barát rendezvényt szervezünk a libegőnél.

Színes és élménydús programsorozatot kínálunk a családosoknak. Többek között lehetősége lesz a gyerekeknek kipróbálni az ugrálóvárat, a szuper körhintát, a trambulint és a legújabb mászófalunkat, az állatbarátok tudnak majd lovagolni és egy lufibohóc várja, hogy a gyerekek kedvében járhasson a színesebbnél színesebb lufi kombinációkkal. Délelőtt 10 órától egészen 12-ig kitelepül a helyszínre a zirci tűzoltóság. Optimális időjárási körülmények esetén helikopteres élményrepülésre is lehetőség nyílik vendégeinknek.

Majális Eplényben

Új BBQ éttermünk egyedi kínálatából nyitás előtt elsőként kóstolhatják meg a grill pultban az ínyencek a finomabbnál finomabb falatokat tesztnapjaink keretein belül, illetve nyitva tart majd a Kemencés Büfénk is.

Természetesen egész hétvégén szárnyalni fog a felvonós kerékpározás és a libegőzés is.

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt Eplényben! Töltsük együtt, vidáman a majálist!

Kövess Minket Facebookon is!

 

Share "Bringázz Eplényben az egész családdal!" via

More in Hírek
1:29 du., 4 hét ago

Indul a felvonós kerékpározás Eplényben!

2018 április 28-tól lehet bringázni Eplényben a Kaland Hegyen! A majálisi hosszúhétvégén már tudtok kerékpározni az Ámos-hegyen, az Eplényi Libegő fog felrepíteni titeket a bringával együtt a hegytetőre! Már régóta vártátok, mi is nagyon izgatottak v…

Read   Comments are off
2:17 du., 6 hónap ago

Igaz indul a téli szezon de…

2018-as tavaszi-nyári Libegő események Ugyan véget ért a 2017-es Libegő szezon a Kaland Hegyen, és egyre inkább közelít a hideg téli szezon, mi szeretnénk, ha tudnátok, hogy nálunk a tél után sem áll meg az élet, 2018 tavaszán újra vár Rád és családo…

Read   Comments are off
6:23 du., 8 hónap ago

Vége a bringás szezonnak Eplényben!

Sajnos hamarabb be kell zárni a pályákat a fejlesztések és a sok karbantartási munkák miatt, mint terveztük. Ez azt jelenti, hogy idén, azaz 2017-ben nem tudtok már nálunk bringázni. Köszönjük, hogy velünk voltatok, és kitartottatok mellettünk egész …

Read   Comments are off