aug 21, 9 hónap ago

Bringázz nyár végén is!

Nálunk nem áll meg az élet augusztus 20 után!


Élvezd ki a nyár utolsó napjait a suli és munkakezdés előtt az egész családdal!

bringarena_image_photoshoot_52

Mi biztosítjuk számodra a lehetőséget, hiszen augusztus 31-ig minden nap nyitva a Bringaréna, minden nap 9:00-tól 18:00-ig üzemel az Audi Sport 4 üléses felvonó, hogy felvigyen a bringáddal együtt a hegyre, így neked csak az erdei bringázás élményével kelljen foglalkozni!

Az Ámos-hegyi pihenőerdőben 2 családi panorámapálya, 3 XCO (Cross Country) pálya, valamint 3 Downhill pálya vár csak rád, hogy bringáddal meghódítsd őket!

A hegyi kerékpározás egyáltalán nem veszélyes!

Ha kezdő vagy, vagy még nem jártál nálunk, vagy gyerkőccel jönnél, akkor a családi panorámapályát pont neked találták ki!

Élvezd a 1,5-2 km hosszú panorámapályákat a gyönyörű erdőben, kaparintsd meg a nagyszerű bringa élményt az egész családdal!

Nem tudsz kerékpárt hozni magaddal?

Semmi gond!

Kölcsönözz nálunk mountain bike kerékpárt!

Hardrock típusú Specialized első teleszkópos kerékpárjaink csak rád várnak, hogy az egész családdal fel tudjatok menni a hegyre!

Kölcsönzési árak:

Kölcsönzési árak

Bringáink leírása:

Mountain Bike kölcsönzés

Kövess minket Facebookon is!

 

Share "Bringázz nyár végén is!" via

More in Hírek
1:29 du., 4 hét ago

Indul a felvonós kerékpározás Eplényben!

2018 április 28-tól lehet bringázni Eplényben a Kaland Hegyen! A majálisi hosszúhétvégén már tudtok kerékpározni az Ámos-hegyen, az Eplényi Libegő fog felrepíteni titeket a bringával együtt a hegytetőre! Már régóta vártátok, mi is nagyon izgatottak v…

Read   Comments are off
2:17 du., 6 hónap ago

Igaz indul a téli szezon de…

2018-as tavaszi-nyári Libegő események Ugyan véget ért a 2017-es Libegő szezon a Kaland Hegyen, és egyre inkább közelít a hideg téli szezon, mi szeretnénk, ha tudnátok, hogy nálunk a tél után sem áll meg az élet, 2018 tavaszán újra vár Rád és családo…

Read   Comments are off
6:23 du., 8 hónap ago

Vége a bringás szezonnak Eplényben!

Sajnos hamarabb be kell zárni a pályákat a fejlesztések és a sok karbantartási munkák miatt, mint terveztük. Ez azt jelenti, hogy idén, azaz 2017-ben nem tudtok már nálunk bringázni. Köszönjük, hogy velünk voltatok, és kitartottatok mellettünk egész …

Read   Comments are off