Cross Country (XCO) pályák

A Bringarénában mindenki megtalálja a hozzá leginkább illő montis terepet. Ha a családi élménypályáknál izgalmasabb terepre kívánkozol, de a downhill pályák kipróbálásához még csiszolnál a technikádon, akkor a cross pályákat Neked találták ki. A cross pályák is használhatók a felvonóval, de akár fel is tekerhetsz az XCO körpályán.

Ha downhill pályákon szeretnél menni, ez a típusú pálya a legjobb a gyakorláshoz! Egy nyomvonalas utak a fák között mérsékelt leejtéssel, a kezdő-haladók és középhaladók számára!

A Harangvölgyi András és csapata által tervezett és az ő felügyeletük alatt kivitelezett XCO nyomvonalon garantált a magas pulzus felfelé és lefelé is. A pálya 4,4 km hosszú, 330 méter szintkülönbséggel.

A tájékozódás egyszerű, csupán a piros pályajelzéseket kell követned a cross nyomvonalakon.

Minden ide látogató bringástól szívesen várjuk a javaslatokat, tanácsokat, szeretnénk, ha maximálisan elégedettek lennétek a kialakítással.

Ha nincsen saját kerékpárod, akkor kölcsönzőnkben bérelhetsz. Számos kategóriában és méretben találhatók bringák. Biztosan megtalálod köztük a hozzád illőt! Részletek a kölcsönző menüpontban.

Saját bringádat sem kell koszosan hazavinned. Bringamosónknak és a veszprémi Kärcher Márkaképviselet által biztosított magasnyomású mosónak köszönhetően bringád újra nagyszerű fényében ragyog majd!

A cross country pálya rendeltetésszerű használatáról és a házirendről itt tájékozódhattok:

ÁLTALÁNOS HÁZIREND

XCO HÁZIREND

BRINGARÉNA EPLÉNY FELELŐSSÉGI NYILATKOZATA

Ha bármi észrevételetek adódik, bátran írjatok az info@bringarena.com címre vagy érdeklődjetek telefonon a +36 70/425-7674 számon.