Családi élménypályák

A Bringaréna életre-szóló élményeket kínál, és tökéletes szabadidős programot az egész családnak. Az Audi Sport 4 üléses felvonó szállítja fel a családot és a kerékpárokat az Ámos-hegy tetejére, ahonnan indulnak a biciklipályák.

 

A “Családi élménypályák” minden korosztály számára kínálnak biztonságos és emlékezetes kikapcsolódási lehetőséget. A pályák hamisítatlan erdei környezetben helyezkednek el, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Bakonyra. Felvonó viszi fel az bringásokat, akik megerőltetés nélkül tapasztalják meg a hegyi-kerékpározás semmihez sem hasonlítható élményét. A legforróbb nyári napokon a Bringaréna, mint egy oázis válik a felfrissülés helyszínévé. Az erdei pályák még kánikulában is kellemes, hűs klímával rendelkeznek. A tájékozódás egyszerű, a családi élménypályák esetében a kék jelölést kell követni.

          

Egy-egy kör között lehetőség van leülni az erdei teraszok valamelyikén, vagy megállni az Ámos-hegyi kilátónál egy kis bámészkodásra.

Ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk közvetlenül a felvonó közelében. Innen érhető el a jegypénztár, a Kemencés büfé valamint a kerékpárkölcsönző is.

Ha nincsen saját kerékpárod, akkor kölcsönzőnkben bérelhetsz. Számos kategóriában és méretben találhatók bringák. Biztosan megtalálod köztük a hozzád illőt!

Részletek a kölcsönző menüpontban.

A kerékpárpályák a Bringaréna házirendje és a Bringaréna nyilatkozata elfogadásával használhatók, melyeket jegyváltáskor ismertetünk vendégeinkkel.

ÁLTALÁNOS HÁZIREND

PANORÁMA PÁLYA HÁZIREND

BRINGARÉNA EPLÉNY FELELŐSSÉGI NYILATKOZATA

Saját bringádat sem kell koszosan hazavinned. Bringamosónknak és a veszprémi Kärcher Márkaképviselet által biztosított magasnyomású mosónak köszönhetően bringád újra nagyszerű fényében ragyog majd!