Családi élménypályák

A Bringaréna életre-szóló élményeket kínál, és tökéletes szabadidős programot az egész családnak. Az Audi Sport 4 üléses felvonó szállítja fel a családot és a kerékpárokat az Ámos-hegy tetejére, ahonnan indulnak a biciklipályák.

 

A “Családi élménypályák” minden korosztály számára kínálnak biztonságos és emlékezetes kikapcsolódási lehetőséget. A pályák hamisítatlan erdei környezetben helyezkednek el, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Bakonyra. Felvonó viszi fel az bringásokat, akik megerőltetés nélkül tapasztalják meg a hegyi-kerékpározás semmihez sem hasonlítható élményét. A legforróbb nyári napokon a Bringaréna, mint egy oázis válik a felfrissülés helyszínévé. Az erdei pályák még kánikulában is kellemes, hűs klímával rendelkeznek. A tájékozódás egyszerű, a családi élménypályák esetében a kék jelölést kell követni.

          

Egy-egy kör között lehetőség van leülni az erdei teraszok valamelyikén, vagy megállni az Ámos-hegyi kilátónál egy kis bámészkodásra.

Ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk közvetlenül a felvonó közelében. Innen érhető el a jegypénztár, a Kemencés büfé valamint a kerékpárkölcsönző is.

Ha nincsen saját kerékpárod, akkor kölcsönzőnkben bérelhetsz. Számos kategóriában és méretben találhatók bringák. Biztosan megtalálod köztük a hozzád illőt!

Részletek a kölcsönző menüpontban.

A kerékpárpályák a Bringaréna házirendje és a Bringaréna nyilatkozata elfogadásával használhatók, melyeket jegyváltáskor ismertetünk vendégeinkkel.

ÁLTALÁNOS HÁZIREND

PANORÁMA PÁLYA HÁZIREND

BRINGARÉNA EPLÉNY FELELŐSSÉGI NYILATKOZATA

Saját bringádat sem kell koszosan hazavinned. Bringamosónknak és a veszprémi Kärcher Márkaképviselet által biztosított magasnyomású mosónak köszönhetően bringád újra nagyszerű fényében ragyog majd!

 

A Bringaréna vár!

A Bringaréna vár!Eplény csodálatos környezetben, a Bakony szívében fekszik. Érdemes felkeresni mindenkinek, aki a természetben érzi igazán jól magát, a kirándulás rajongóinak, hiszen számos túraútvonal várja a vállalkozó kedvűeket. Aki pedig kerékpározni szeret, látogasson el a Bringarénába, és fedezze fel pályáinkat két keréken!

Nálunk a hegyi kerékpározás kedvelőinek sem kell csalódniuk, hiszen számos különböző nehézségi szintű pályánk között downhill pályát is találsz. Az eplényi bringázást családoknak is ajánljuk, a részükre kialakított családi élménypályákon minden korosztály biztonságosan érezheti jól magát. Az eplényi bringázás nem csak kalandos, hanem egészséges is! Nálunk mindig friss, tiszta levegő, sportolási lehetőségek, és még számos izgalom várja az érdeklődőket. A fárasztó nap végén érdemes beiktatni egy kis libegőzést is.

Ideális tavaszi programot keresel hétvégére? Válaszd a Bringarénát, az eplényi bringázást! Szeretettel várjuk az egész családot, a legkisebbektől a legnagyobbakig, egy kalandos napra!

 

Bringázás Eplényben – ez se maradjon ki a nyárból!

Bringázás Eplényben – ez se maradjon ki a nyárból!Csodás dolog bejárni a külföldi tájakat, de a hazai szépségeket is megismerted már? Ha még nem, akkor gyere el hozzánk, ha pedig már jártál itt, akkor úgyis visszahúz a szíved!

A bringázás Eplényben számos érdekességet tartogat mindenki számára, aki szereti a testmozgást, és közben szívesen van friss levegőn. A természet csodálatossá alakította az eplényi környezetet – kár lenne, ha kimaradna az élményeid közül útjaink bejárása! Az egész család a kerékpározás szerelmese? Nálunk ebben az esetben is megtalálod a számításod, hiszen a bringázást Eplényben mindenki számára igyekszünk élvezetessé és biztonságossá tenni!

Kösd össze a kellemest a hasznossal, mozogj és fedezd fel közben az országot, a bringázás Eplényben egy életre szóló emlék lesz majd! Ha szereted tartalmasan tölteni a nyarat és a szabadidődet, akkor nálunk a helyed!

Kíváncsi lennél a részletekre vagy kérdéseid lennének felénk? Vedd fel velünk a kapcsolatot bizalommal, a segítségedre leszünk!