jul 10, 8 hónap ago

Downhill Országos Bajnokság Eplényben!

Idén ismét a Bringarénában kerül megrendezésre a Downhill Országos Bajnokság


Magyarország legnagyobb downhill eseménye a Downhill Országos Bajnokság 2017-ben, immáron 6. éve lesz ismét Eplényben a Bringarénában.

Downhill Országos Bajnokság

Minden évben a Bringaréna 4-es, downhill pályáján kerül megrendezésre a neves esemény, viszont az új év, új OB szlogennel élve, természetesen folyamatosan változtatnak a szervezők a pálya nyomvonalán!

Új kanyarok, ugrók, letörések  kerülnek beépítésre, így biztosított az újdonság élménye minden évben. Arra is figyelnek a szervezők, hogy ha valaki nem tud vagy nem akar a legkeményebb ugrókon végigmenni, akkor természetesen kerülőutak is kerülnek a pályára.

Veres Márton Vitéz - Downhill Országos Bajnokság

Az előnevezés már javában zajlik, a versenyezni kívánók egészen július 12 23:59-ig megtehetik nevezésüket online a http://www.dhracing.hu/nevezes oldalon.

Downhill Országos Bajnokság Treaser 2017:

Nagy érdeklődés övezi a downhill országos bajnokságot, idén is rengetegen jelezték hogy ott lesznek, valamint a Magyar Downhill egyik nagy alakja Liszi Attila is itt lesz, méghozzá nem is akárhogy, nevezett a versenyre! Ne várjunk tőle a visszavonulása után nagy visszatérést, a bikemag.hu szerint élménybringázásra lehet majd számítani a részéről.

Részleteket itt olvashatsz:

A Downhill OB-n visszatér a legeredményesebb magyar versenyző!

A Bringaréna ismét biztosítja az infrastruktúrát és a helyszínt az eseménynek. Nevezni a helyszínen a már évek óta megszokott helyen lehet az Ámos-hegyi BBQ Étterem melletti szobában.

Nyitva lesz a Kemencés Büfé ahogy minden évben is, valamint idén megnyitjuk a Grill Pulot és a Körvárat is a hegytetőn, valamint az Ámos-hegyi BBQ Éttermet!

A hivatalos versenykiírás itt található meg:

http://dhracing.hu/file_library/pdf/versenykiiras_dhob2017(159).pdf

Érdemes követni a Downhill Országos Bajnokság hivatalos Facebook eseményét is, hogy a legfrissebb információkkal gazdagodj a hét folyamán:

Share "Downhill Országos Bajnokság Eplényben!" via

More in Hírek
2:17 du., 4 hónap ago

Igaz indul a téli szezon de…

2018-as tavaszi-nyári Libegő események Ugyan véget ért a 2017-es Libegő szezon a Kaland Hegyen, és egyre inkább közelít a hideg téli szezon, mi szeretnénk, ha tudnátok, hogy nálunk a tél után sem áll meg az élet, 2018 tavaszán újra vár Rád és családo…

Read   Comments are off
6:23 du., 5 hónap ago

Vége a bringás szezonnak Eplényben!

Sajnos hamarabb be kell zárni a pályákat a fejlesztések és a sok karbantartási munkák miatt, mint terveztük. Ez azt jelenti, hogy idén, azaz 2017-ben nem tudtok már nálunk bringázni. Köszönjük, hogy velünk voltatok, és kitartottatok mellettünk egész …

Read   Comments are off
4:51 du., 7 hónap ago

Te hogyan töltöd az őszi hétvégéket?

Vége a nyárnak, mostmár hivatalosan is, kezdődik az ősz de ne csüggedj! Mindenki nehéz szívvel de vissza kell hogy üljön az iskolapadok mögé, vissza kell térni a megszokott régi kerékvágásba, a munkahelyre a kollégákhoz. Újra elérkeznek a szürke hétk…

Read   Comments are off