jul 10, 2 hét ago

Downhill Országos Bajnokság Eplényben!

Idén ismét a Bringarénában kerül megrendezésre a Downhill Országos Bajnokság


Magyarország legnagyobb downhill eseménye a Downhill Országos Bajnokság 2017-ben, immáron 6. éve lesz ismét Eplényben a Bringarénában.

Downhill Országos Bajnokság

Minden évben a Bringaréna 4-es, downhill pályáján kerül megrendezésre a neves esemény, viszont az új év, új OB szlogennel élve, természetesen folyamatosan változtatnak a szervezők a pálya nyomvonalán!

Új kanyarok, ugrók, letörések  kerülnek beépítésre, így biztosított az újdonság élménye minden évben. Arra is figyelnek a szervezők, hogy ha valaki nem tud vagy nem akar a legkeményebb ugrókon végigmenni, akkor természetesen kerülőutak is kerülnek a pályára.

Veres Márton Vitéz - Downhill Országos Bajnokság

Az előnevezés már javában zajlik, a versenyezni kívánók egészen július 12 23:59-ig megtehetik nevezésüket online a http://www.dhracing.hu/nevezes oldalon.

Downhill Országos Bajnokság Treaser 2017:

Nagy érdeklődés övezi a downhill országos bajnokságot, idén is rengetegen jelezték hogy ott lesznek, valamint a Magyar Downhill egyik nagy alakja Liszi Attila is itt lesz, méghozzá nem is akárhogy, nevezett a versenyre! Ne várjunk tőle a visszavonulása után nagy visszatérést, a bikemag.hu szerint élménybringázásra lehet majd számítani a részéről.

Részleteket itt olvashatsz:

A Downhill OB-n visszatér a legeredményesebb magyar versenyző!

A Bringaréna ismét biztosítja az infrastruktúrát és a helyszínt az eseménynek. Nevezni a helyszínen a már évek óta megszokott helyen lehet az Ámos-hegyi BBQ Étterem melletti szobában.

Nyitva lesz a Kemencés Büfé ahogy minden évben is, valamint idén megnyitjuk a Grill Pulot és a Körvárat is a hegytetőn, valamint az Ámos-hegyi BBQ Éttermet!

A hivatalos versenykiírás itt található meg:

http://dhracing.hu/file_library/pdf/versenykiiras_dhob2017(159).pdf

Érdemes követni a Downhill Országos Bajnokság hivatalos Facebook eseményét is, hogy a legfrissebb információkkal gazdagodj a hét folyamán:

Share "Downhill Országos Bajnokság Eplényben!" via

More in Hírek
12:02 du., 5 nap ago

Volt egyszer egy DHOB…

Lezajlódott a 2017-es Downhill Országos Bajnokság Eplényben Idén is rengetegen voltak Magyarország legnagyobb Downhilles eseményén, a Downhill Országos Bajnokságon. Szép menetekkel, drámai fordulatokkal, esésekkel és izgalommal találkozhattunk az epl…

Read   Comments are off
12:11 du., 2 hét ago

Downhill Országos Bajnokság Eplényben!

Idén ismét a Bringarénában kerül megrendezésre a Downhill Országos Bajnokság Magyarország legnagyobb downhill eseménye a Downhill Országos Bajnokság 2017-ben, immáron 6. éve lesz ismét Eplényben a Bringarénában. Minden évben a Bringaréna 4-es, downhi…

Read   Comments are off
12:38 du., 3 hét ago

Általános bringa tilalom a Bringarénában

Kedves Bringások! Az erdészettel karöltve folyamatosan dolgozunk, hogy minél biztonságosabbak és jobbak legyenek a bringapályák. Éppen ezért ezen a hétvégén (Július 7-8-9) le kell hogy zárjuk az ÖSSZES bringapályát, beleértve ebbe a DH pályákat is. A…

Read   Comments are off