Downhill pályák

Magarország egyetlen felvonós bringaparkja, az eplényi Bringaréna a gravity stílus szerelmeseinek is biztosítja, hogy kiépített és karbantartott pályákon, legálisan űzhessék kedvenc sportjukat, élvezhessék az adrenalin függőség élményeit.

Az extrém downhill pályákat csak képzett, illetve tapasztalt sportolóknak ajánljuk!

Hogy miért kuriózum a Bringaréna? A télen síliftként működő Audi Sport 4 üléses felvonó némi upgrade után alkalmassá vált a bicók szállítására is, így aki ki szeretné próbálni a DH pályákat, annak csak meg kell váltani a jegyet és ülve várni, hogy a beülős felvonó kitegye a startpontnál.

A  Downhill Országos Bajnokság pályáit egyaránt nálunk találod. Az 1-es számú downhill pályán a legutolsó meredek részt kiváltandó, kiépítésre került egy alternatív ág, ahol kevésbé meredek útvonalon juthatsz vissza a völgybe. A downhill pályákon is könnyen lehet tájékozódni, csupán a fehér jelzéseket kell követni, de a pályák vonalvezetéséből adódóan is egyértelmű az irány.

        

Aki ezt a stílust választja, mindenképp javasoljuk, hogy olvassa el a házirendet. A házirend megszegése először figyelmeztetéssel, majd eltiltással járhat, ez nem vicc. Nem szeretnénk, ha azért történnének balesetek, mert valaki nem renitens módon, a szabályok ellen megy, továbbá mindenképpen el akarjuk kerülni, hogy rossz kapcsolat alakuljon ki az erdészettel. A házirend részletei az alábbi linkekről tölthetők le.

ÁLTALÁNOS HÁZIREND

DOWNHILL PÁLYA HÁZIREND

BRINGARÉNA EPLÉNY FELELŐSSÉGI NYILATKOZATA

A házirend elfogadásának nyilatkozatát minden felvonóbérletet vásárlóval aláíratjuk, ebben kérjük együttműködéseteket, ezzel közös érdeket szolgálunk.