Downhill pályák

Az eplényi Bringaréna a gravity stílus szerelmeseinek is biztosítja, hogy kiépített és karbantartott pályákon, legálisan űzhessék kedvenc sportjukat.

Hogy miért kuriózum a Bringaréna? A télen síliftként működő OMV MaxxMotion Felvonó némi upgrade után alkalmassá vált a bicók szállítására is, így aki ki szeretné próbálni a DH pályákat, annak csak meg kell váltani a jegyet és ülve várni, hogy a beülős felvonó kitegye a startpontnál.

A 2012-es és a 2013-as évi Downhill Országos Bajnokság pályáit egyaránt nálunk találod. Az 1-es számú downhill pályán a legutolsó meredek részt kiváltandó, kiépítésre került egy alternatív ág, ahol kevésbé meredek útvonalon juthatsz vissza a völgybe. A downhill pályákon is könnyen lehet tájékozódni, csupán a fehér jelzéseket kell követni, de a pályák vonalvezetéséből adódóan is egyértelmű az irány.

        

Aki ezt a stílust választja, mindenképp javasoljuk, hogy olvassa el a házirendet. A házirend megszegése először figyelmeztetéssel, majd eltiltással járhat, ez nem vicc. Nem szeretnénk, ha azért történnének balesetek, mert valaki nem renitens módon, a szabályok ellen megy, továbbá mindenképpen el akarjuk kerülni, hogy rossz kapcsolat alakuljon ki az erdészettel. A házirend részletei az alábbi linkekről tölthetők le.

ÁLTALÁNOS HÁZIREND

DOWNHILL PÁLYA HÁZIREND

BRINGARÉNA EPLÉNY FELELŐSSÉGI NYILATKOZATA

A házirend elfogadásának nyilatkozatát minden felvonóbérletet vásárlóval aláíratjuk, ebben kérjük együttműködéseteket, ezzel közös érdeket szolgálunk.