jún 8, 6 év ago

Ésszel és erővel épül a DH pálya!

Ha az időjárás is kegyes lesz a Bringarénához, akkor június 16-án megnyitja kapuit az első magyarországi négyüléses felvonós bike park. Néhány kép és egy kis helyzetjelentés!

Az építők késő estig dolgoznak, a markoló egész nap dübörög, a kalapácsokat az egész erdőben hallani: mi a tervek szerint haladunk, tegyük össze a kezünket, hogy az égiek is hagyjanak minket dolgozni!

A nyitás utáni egy-két hétben még minden tesztüzemben megy, ami azt jelenti, hogy 100%-os készültséggel találkozik, aki ide látogat, de természetesen apróbb simítások és a mindennapi rutin még kialakulóban lesznek.

 

Ahhoz, hogy az Országos Bajnokság minél színvonalasabb és látványosabb legyen, minden versenyzőnek ki kéne próbálnia a DH nyomvonalat, úgyhogy találkozzunk június 15. után Eplényben a Szent Sólyom beszállójánál! Megközelítés

Ha pedig már itt jártatok, dobjatok egy mailt az info@bringarena.com címre, írjátok meg, mi tetszett, mi nem, és mire legközelebb jöttök, lehet hogy teljesen új köntösben láthattok mindent.

Share "Ésszel és erővel épül a DH pálya!" via