Gyermek tanulópálya

Közvetlenül Holle Anyó Kunyhója mellett alakítottuk ki gyermek hegyikerékpáros tanulópályánkat. A pálya kezdőbarát és biztonságos kialakítású. A pálya a kicsik számára is könnyen teljesíthető ügyességi elemekből tevődik össze. A kezdők elsajátíthatják rajta a hegyi-kerékpározás alapjait. Tökéletes helyszín megtanulni a fék és a váltó használatát, az egyensúlyozást. A pálya mindemellett izgalmas – buckákkal, fahíddal és kis kanyarokkal tarkított. A pályán bukósisak viselete kötelező, illetve csak megfelelő állapotú kerékpárral használható. A pálya mellett kialakított nézőtérről a szülők büszkén kísérhetik figyelemmel csemetéik fejlődését, akik felügyelet alatt, biztonságban róják a köröket. A pálya használata ingyenes, mellette pedig kiépített szalonnasütő, pihenőhely található.

    

Kölcsönzőnkben számos kategóriában és méretben találhatók kerékpárok. Mindenki megtalálja köztük a hozzá illőt! Részletek a kölcsönző menüpontban.

Saját bringákat sem kell koszosan hazavinni. Bringamosónknak és a veszprémi Kärcher Márkaképviselet által biztosított magasnyomású mosónak köszönhetően a bringák újra nagyszerű fényükben ragyognak majd!