jún 2, 6 év ago

Bringázz elsőként a Bringarénában – június 9-10.

Próbáld ki az eplényi Bringaréna kerékpáros pályáit gyermeknap alkalmából akciós áron Eplényben.

Az eplényi Bringaréna és az Eplény Gyermekekért Alapítvány gyermeknapot szervez június 9-10-én a Bringaréna és a község területén.

Számos érdekes lehetőség fogadja a hétvégén Eplénybe látogató családokat, ugyanis június 9-én (szombaton) a községi focipályán tartják az eplényi Gyermeknapot, ahol lesz bohóc, Csodák Palotája, kézműves foglalkozások, állatsimogatás, gyermeknapi lézershow, vasárnap pedig a Bringaréna területén várják az ifjakat arcfestéssel, óriás twisterrel, kézműves foglalkozásokkal, gyermeknapi palacsintával és még számos meglepetéssel.

A gyermeknapi akció keretében egész hétvégén a Bringaréna területén a gyermekek ingyenesen, felnőttek féláron libegőzhetnek a Szent Sólyom négyüléses felvonóval.

A Bringaréna egyelőre kiépülő szolgáltatásai között már most is számos lehetőség nyílik az aktív pihenésre, vendégeink kipróbálhatják a panoráma-útvonalként ismert könnyű, családi jellegű kerékpáros nyomvonalat, a gyermekek pedig a speciálisan nekik kialakított tanulópályán tehetik próbára ügyességüket.

Akik nem kerékpárral érkeznek, azok a helyi kölcsönzőben mind gyermek, mind felnőtt kerékpárokat is bérelhetnek, valamint a Szent Sólyom révén gyalogosan is megközelíthetik a Kilátót, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Balatonra.

A részletes programért és további információkért keresse www.bringarena.com vagy a facebook.com/bringarena oldalt.

Share "Bringázz elsőként a Bringarénában – június 9-10." via