ápr 26, 4 hét ago

Indul a felvonós kerékpározás Eplényben!

2018 április 28-tól lehet bringázni Eplényben a Kaland Hegyen!

A majálisi hosszúhétvégén már tudtok kerékpározni az Ámos-hegyen, az Eplényi Libegő fog felrepíteni titeket a bringával együtt a hegytetőre!


20106683_10155678613921454_6809575657284660161_n

Már régóta vártátok, mi is nagyon izgatottak vagyunk, hogy a 2018-as nyári szezonban elinduljon végre a felvonós kerékpározás Eplényben.

A tél után folyamatosan dolgoztunk a kerékpárpályákon, hogy megfelelő állapotban legyenek, biztonságosan tudjatok rajtuk bringázni.

A munkálatok még mindig tartanak, a mostani hosszúhétvégén azaz április 28-május 1-ig a kék és piros pályák használhatóak csak, a fekete Downhill pályák egyelőre még nem!

bringarena_image_photoshoot_75

Arra kérünk titeket ezzel kapcsolatban, hogy saját felelősségre se menjetek rajtuk, mert nagyon balesetveszélyesek egyelőre még a fekete pályák!

A majális hosszúhétvégéjén Eplényben nem csak a hegyi kerékpározás szezonkezdése miatt lesz különleges élmény a Kaland Hegyen tartózkodni.

Magyarországon egyedülállóan 2 ülőszékes felvonón, azaz 2 libegőn is tudtok utazni egymás után! A múlt tavasszal elkezdődött átfogó fejlesztési projekt keretein belül megépítettük az Intersport 2 üléses felvonót is, amin jelenleg még csak gyalogosan lehet utazni, viszont tervezzük ennek a felvonónak is a fejlesztését, hogy kerékpárokat is fel tudjon szállítani a hegytetőre!

Megváltozott bringa térképünk is, ugyanis egy kisebb szakaszon a fejlesztések miatt át kellett variálnunk a pályák nyomvonalát:

bringapálya térkép 2018

A további kerékpáros nyitva tartást az alábbi linken taljáljátok:

Nyitva tartás

Majálisi programok Eplényben!

Az alap attrakció mellett színes programokkal készülünk a családok számára a Kaland Hegyen.

fb cover

Április 29-én május 1-én rengeteg ingyenes játék és program lesz a gyerekeknek majális alkalmából, mint például:

  • Ingyenes ugrálóvár
  • Ingyenes körhinta
  • Lufibohóc műsor
  • Tűzoltóautó
  • és még sok más!

A részletes programtervért látogassatok el a Kaland Hegy weboldalára az alábbi linkre kattintva:

https://www.kalandhegy.hu/single-post/majalis-programok

Ha egy igazán jó családi programot keresel majálisra ahol szeretnél aktívan kikapcsolódni a természetben, bringázni az erdőben, gyönyörködni a kilátásban és egy egész napos élményt adni a gyerekeknek, akkor ne menj tovább, gyere el Eplénybe a Kaland Hegyre és #érezdjólmagad!

Csatlakozz Facebookos eseményünkhöz is:

Share "Indul a felvonós kerékpározás Eplényben!" via

More in Hírek
1:29 du., 4 hét ago

Indul a felvonós kerékpározás Eplényben!

2018 április 28-tól lehet bringázni Eplényben a Kaland Hegyen! A majálisi hosszúhétvégén már tudtok kerékpározni az Ámos-hegyen, az Eplényi Libegő fog felrepíteni titeket a bringával együtt a hegytetőre! Már régóta vártátok, mi is nagyon izgatottak v…

Read   Comments are off
2:17 du., 6 hónap ago

Igaz indul a téli szezon de…

2018-as tavaszi-nyári Libegő események Ugyan véget ért a 2017-es Libegő szezon a Kaland Hegyen, és egyre inkább közelít a hideg téli szezon, mi szeretnénk, ha tudnátok, hogy nálunk a tél után sem áll meg az élet, 2018 tavaszán újra vár Rád és családo…

Read   Comments are off
6:23 du., 8 hónap ago

Vége a bringás szezonnak Eplényben!

Sajnos hamarabb be kell zárni a pályákat a fejlesztések és a sok karbantartási munkák miatt, mint terveztük. Ez azt jelenti, hogy idén, azaz 2017-ben nem tudtok már nálunk bringázni. Köszönjük, hogy velünk voltatok, és kitartottatok mellettünk egész …

Read   Comments are off