nov 4, 2 év ago

Ismét Eplényben a Spartan Race – 2017-ben DUPLÁZUNK!

2017 október 21-én Magyarország első Spartan Beast versenyét Eplényben a Bringarénában fogják megrendezni a szervezők!

Ráadásul 22-én pedig egy Sprint is lesz ugyanitt Eplényben!

A Spartan Race-ről általában:

A világ legjobb akadályverseny sorozata!

A Spartan Race az Egyesült Államokbeli Vermont filmvászonra illő hegyei között született meg. Azért hozták létre, hogy az akadályversenyzés izgalmát hozza mind a nézők, mind a versenyzők számára. Elterjedtségét mi sem bizonyítja jobban, minthogy 2014-ben 130 eseményével hat kontinens 15 országában a Spartan Race az emberek nagy részének elérhetővé vált!

A Spartan Race egy nagy kaland, amelyet mindenki meg tud csinálni, és mindenkinek ki kellene próbálnia! A pályákat – 5km+ (Sprint), 13km+ (Super) és 20km+ (Beast) távokkal -, sárral, vízzel és jellegzetes akadályaival azért hoztuk létre, hogy felfedezhesd a Benned rejlő Spártait! Bármilyen edzettségi szinten is vagy, élvezni fogod a Spartan Race versenyeit, és a megelégedettség érzése lesz urrá rajtad, amikor beérsz a célba!

A Spartan Race a gyerekeknek és fiataloknak is lehetőséget biztosít, hogy kipróbálják magukat! Hiszünk abban, hogy a testmozgásba és kalandba az egész családot be kell vonni. Gyere el, és nézd meg, ahogy gyermeked fut, ugrik és mászik, ahogy minden tőle telhetőt megtesz a saját Spartan Junior Race versenyén!

Nem vagy biztos abban, hogy készen állsz a Spartan Race-re? Ne aggódj, mi minden segítséget megadunk a felkészüléshez: irányított napi tréning program, étkezési tanácsok, mely segít a megfelelő táplálkozás elsajátításában és ingyenes edzések mindenhol, ahol Spartan Race versenyt rendezünk. A Spartan Race nemcsak a világ legjobb akadályversenye, akár meg is változtathatja életmódodat!

Ha már kipróbáltad az ösvényfutást, sárfutást, bármilyen más akadály-, vagy egyéb kalandversenyt, itt az ideje, hogy kipróbáld a Spartan Race-t is! A többi akadályversennyel ellentétben, mi mindenkinek nyújtunk valami pluszt. Jelentkezz, szedd össze a felszerelésed, és találd ki, miért mondjuk azt, hogy …

Tudni fogod a célvonalon!

Sprint:

A Spartan Sprint tökéletes választás, hogy Spártaivá válj! A minimum 5 kilométeres sáros pályából és a több, mint 20 akadályból álló Sprint mindenkinek szórakoztató kezdőtől a tapasztalt sportolóig. A legrövidebb távú Sprint nagyszerű lehetőséget ad a keményvonalas Eliteknek, hogy újra és újra kipróbálhassák magukat.

Beast:

Nagyon kimerítő, legalább 20 kilométer hosszú pálya, mely több mint 30 akadályt tartalmaz. Ha úgy gondolod elég felkészült vagy, lépj feljebb a Beast-hez és kerülj kívül a komfortzónádon! A Beast akadálypálya szembeállít a démonaiddal! Nincs kifogás, nincs kegyelem – NE ADD FEL!

796020_Spartan_Race_24661_t640

Jelöld be magad Facebook oldalukon a meghirdetett eseményekre, hogy első kézből értesülj a hírekről!

 

Share "Ismét Eplényben a Spartan Race – 2017-ben DUPLÁZUNK!" via

More in Hírek
1:29 du., 2 hónap ago

Indul a felvonós kerékpározás Eplényben!

2018 április 28-tól lehet bringázni Eplényben a Kaland Hegyen! A majálisi hosszúhétvégén már tudtok kerékpározni az Ámos-hegyen, az Eplényi Libegő fog felrepíteni titeket a bringával együtt a hegytetőre! Már régóta vártátok, mi is nagyon izgatottak v…

Read   Comments are off
2:17 du., 7 hónap ago

Igaz indul a téli szezon de…

2018-as tavaszi-nyári Libegő események Ugyan véget ért a 2017-es Libegő szezon a Kaland Hegyen, és egyre inkább közelít a hideg téli szezon, mi szeretnénk, ha tudnátok, hogy nálunk a tél után sem áll meg az élet, 2018 tavaszán újra vár Rád és családo…

Read   Comments are off
6:23 du., 9 hónap ago

Vége a bringás szezonnak Eplényben!

Sajnos hamarabb be kell zárni a pályákat a fejlesztések és a sok karbantartási munkák miatt, mint terveztük. Ez azt jelenti, hogy idén, azaz 2017-ben nem tudtok már nálunk bringázni. Köszönjük, hogy velünk voltatok, és kitartottatok mellettünk egész …

Read   Comments are off