Jóga Eplényben!

Gerinc jóga és pilates!

A jóga az egész testet és elmét harmonikusan fejlesztő mozgásrendszer, mozgásanyaga a megelőzés, egészségmegőrzés és utókezelés körébe tartozik, erősíti és nyújtja az izomzatot, precíz, anatómiai szempontból átgondolt gyakorlatokkal biztonságosan, mégis eredményesen alakítja a fizikai testet, és ezen keresztül hatással van az emberi élet egészére.

A felnőttek közel 90 %-a szenved kisebb-nagyobb gerincbántalmaktól, amelyek jó része helyes mozgással megelőzhető, illetve gyógyítható lenne.

A pilates torna elsősorban hát- és gerincpanaszok, reumatikus és ízületi betegségek esetén jelent hatékony segítséget, de rendszeres gyakorlással erős, szálkás izomzat is felépíthető a gyakorlatok alkalmazásával. A speciális feladatok révén a has-, fenék- és csípő tájék átformálható, feszessé tehető.

A pilates az elme, a test és a szellem teljes összehangolása. A precíz mozdulatok erősítik és nyújtják az izmokat. Nagy hangsúlyt fektet a hasra, a hátra és a medencére- vagyis a testet stabilizáló fő izomcsoportokra, így javítja a tartást, stabillá teszi a csípőt és a gerincet.

Jóga oktatónk, Nagyvári Beáta gyógymasszőr, pilates oktató és jóga mozgásterapeuta, a Magyar Jóga Közösség regisztrált tagja. Veszprémben nyitotta meg két évvel ezelőtt Harmonikustest néven azóta is sikeresen működő stúdióját.

2017 májusától Veszprémtől nem messze, Eplényben a Bringarénában életkortól függetlenül kipróbálhatjátok ezt a sajátos mozgásformát Bea óráin, ahol megismerhetitek a test és az elme együttműködését, amely átalakít, elhozza a változást és a tudatosságot.

har 1

2017. május 10-én (szerdán) indul az első óra Eplényben a Bringarénában!

Órarend:

Szerdánként: 16:45-18:15 – Gerinc jóga

Csütörtökönként: 18:45-19:45 Jóga vagy Pilates (igény szerint választható)

Óradíj: 1.000.- Ft/fő/alkalom

Gyere és töltődj fel egy ámulatba ejtő, páratlan környezetben és éld át a jóga gyógyító testi- lelki hatásait!

Várunk szeretettel családoddal, barátaiddal!

“A jóga nem bonyolult. A jóga egyszerű. Minden más bonyolult.” /Manju Jois

Jelentkezni lehet:

+36202047717

nagyvaribea@gmail.com