Kölcsönzési feltételek

A kölcsönzőben SPECIALIZED felnőtt és CAPRINE junior kerékpárokat, ezenkívül sisakot, páncélt, sípcsontvédőt, szemüveget, Nordic Walking túrabotot és túrabakancsot biztosítunk vendégeink számára.

A kerékpárok öt különböző kategóriában állnak rendelkezésre, hogy mindenki megtalálja a igényének, stílusának megfelelőt. Lehetősége van a Specialized márka felső kategóriás mountain bikejainak kipróbálására is, a kölcsönözhető kerékpárok skálája rendkívül széles.

 

Felszerelés átvétele

Bérlőnek a kölcsönzés megkezdése előtt egy kölcsönzési jegyet kell jól olvashatóan kitöltenie, aláírnia. Amennyiben szeretné felgyorsítani kölcsönzése ügyintézését kérjük lépjen be a Kölcsönzés/Kölcsönzési jegy menüpontba, nyomtassa ki a letölthető nyomtatványt, töltse ki az Ön személyes adataira vonatkozó részeket, hozza magával, így a helyszínen kollégánknak már csak a kölcsönzés tételeit kell adminisztrálnia.

A kölcsönzött felszerelés átvétele csak személyi és lakcímet igazoló kártya felmutatása, és leadása mellett lehetséges. Emellett kollégánk e két okmányát le is fogja fénymásolni, és a kölcsönzési jegye mellé tűzi.

A kölcsönzés befejezése után mind a két okmány visszaadásra kerül. Hefa Kft. kijelenti, hogy a bérlő adatait bizalmasan kezeli, harmadik félnek azt nem adja ki.

4 órás bérlés esetén ha a vissza hozatal késve történik meg, pótdíj fizetése kötelező, melynek összege az egész napos bérleti díj és a 4 órás bérleti díj különbsége.

 

Kölcsönzési rend

A Bringarénában kölcsönzött felszereléseket a pálya területéről elvinni tilos.

A kölcsönzött felszerelések vagyonvédelméről a kölcsönző fél köteles gondoskodni, azért teljes körű anyagi felelősséget vállal.

A kölcsönző fél továbbá felelősséget vállal azért, hogy a felszerelést sérülésmentesen adja le a kölcsönzőbe. Amennyiben a felszerelés mégis megsérül, és a kár nem rendeltetésszerű használatnak minősül, a javítási költség a kölcsönző felet terheli, a kaució értékének beszámításával, ami nem kerül visszaadásra.

Előfoglalás esetében a kölcsönzési időszak napján a kölcsönző nyitva tartásának megfelelően veheti át felszerelését, amennyiben a Bringaréna helyszínén rendeli meg a kölcsönzést, úgy a kiválasztott felszerelés azonnal a rendelkezésére áll. Az előfoglalásról bővebb információt a Kölcsönzés/Előfoglalás menüpont alatt talál.

Amennyiben szeretné meggyorsítani a kölcsönzés menetét, nyomtassa ki, a fejlécet töltse ki, és hozza magával kölcsönzési jegyünket, melyet innen tud letölteni.