máj 22, 6 év ago

Magyarország első felvonós bringaparkja

Magyarországon elsőként Eplényben kerül kialakításra a nyugati bike parkok mintájára egy felvonós bringapark. A helyszínen, télen sífelvonóként üzemelő négyüléses Szent Sólyom a tavaszi-nyári szezonban némi átalakítás után a biciklik szállítására is alkalmassá vált, ezzel a könnyűvé és kényelmessé téve a feljutást a pályák kezdőpontjára.
A komplexumban az első lépésben egy DH, egy Cross Country és egy túraútvonal kerül kialakításra, amelyen a hobbi és extrémsportok kedvelői is megtalálhatják a nekik megfelelő kihívást. A nyomvonalakat nem kisebb szakmai elismerésnek örvendő sporttársak alakították ki, mint Harangvölgyi András és Gács Péter, akik hazai versenyeikkel és külföldi szereplésükkel méltán vívták ki az őket övező tiszteletet.
A pályákat garantáltan karbantartott állapotban találhatják az ide látogatók, hiszen egyik legfőbb célunk, hogy állandó és kiváló minőséget nyújtsunk a szezon minden napján. Kivételes munkabírású csapatunk minden nap ellenőrzi a nyomvonal tisztaságát, a kijelölés pontosságát és igyekeznek mindent megtenni a használat zavartalansága érdekében.
Bátran állíthatjuk, hogy felkészültünk nagyobb csoportok, csapatok fogadására, a személyzet a megfelelő tudás birtokában várja a pálya első felfedezőit. Edzőtáborok, hétvégi edzések és versenyek előtti átmozgatások céljából is kiváló választás lehet Eplényben a Bringaréna, találkozunk a Szent Sólyomnál.

Share "Magyarország első felvonós bringaparkja" via