aug 30, 9 hónap ago

Te hogyan töltöd az őszi hétvégéket?

Vége a nyárnak, mostmár hivatalosan is, kezdődik az ősz de ne csüggedj!


Mindenki nehéz szívvel de vissza kell hogy üljön az iskolapadok mögé, vissza kell térni a megszokott régi kerékvágásba, a munkahelyre a kollégákhoz.

Újra elérkeznek a szürke hétköznapok, a mindennapi teendőink mellett hétköznap nem tudunk normálisan kikapcsolódni, rekreálódni.

Szívesen elmennél valahova hétvégén az egész családdal hogy kikapcsolódj, kipihend a nehéz hétköznapok fáradalmait?

Itt a lehetőség, Pihenj aktívan, frissülj fel hétvégente ősszel is a Bringarénában Eplényben!

Bringaréna - őszi nyitva tartás

Hozd el az egész családot, béreljetek kerékpárt és töltődj fel a friss levegővel, a csodálatos panorámával és a mesebeli erdei környezettel!

Családi panorámapályáink tökéletes kikapcsolódást nyújtanak, hiszen könnyű rajtuk menni, gyerekek is le tudnak jönni kényelmesen a hegyről, csodaszép erdei környezetben húzódnak.

Második Bringatúra

Nagyon megéri eljönni hozzánk, hiszen azon felül hogy kipróbálhatod a Magyarországon egyedülálló felvonós kerékpározás élményét, a kényelem is szempont. Nálunk ugyanis tudsz kerékpárt is kölcsönözni a kisebb gyerkőcöknek is akár, így nektek csak magatokat kell hozni!

Ne feledjétek, szeptemberben és októberben minden hétvégén nyitva a Bringaréna!

Kövessetek minket Facebookon is!

 

Share "Te hogyan töltöd az őszi hétvégéket?" via

More in Hírek
1:29 du., 4 hét ago

Indul a felvonós kerékpározás Eplényben!

2018 április 28-tól lehet bringázni Eplényben a Kaland Hegyen! A majálisi hosszúhétvégén már tudtok kerékpározni az Ámos-hegyen, az Eplényi Libegő fog felrepíteni titeket a bringával együtt a hegytetőre! Már régóta vártátok, mi is nagyon izgatottak v…

Read   Comments are off
2:17 du., 6 hónap ago

Igaz indul a téli szezon de…

2018-as tavaszi-nyári Libegő események Ugyan véget ért a 2017-es Libegő szezon a Kaland Hegyen, és egyre inkább közelít a hideg téli szezon, mi szeretnénk, ha tudnátok, hogy nálunk a tél után sem áll meg az élet, 2018 tavaszán újra vár Rád és családo…

Read   Comments are off
6:23 du., 8 hónap ago

Vége a bringás szezonnak Eplényben!

Sajnos hamarabb be kell zárni a pályákat a fejlesztések és a sok karbantartási munkák miatt, mint terveztük. Ez azt jelenti, hogy idén, azaz 2017-ben nem tudtok már nálunk bringázni. Köszönjük, hogy velünk voltatok, és kitartottatok mellettünk egész …

Read   Comments are off