aug 30, 4 hét ago

Te hogyan töltöd az őszi hétvégéket?

Vége a nyárnak, mostmár hivatalosan is, kezdődik az ősz de ne csüggedj!


Mindenki nehéz szívvel de vissza kell hogy üljön az iskolapadok mögé, vissza kell térni a megszokott régi kerékvágásba, a munkahelyre a kollégákhoz.

Újra elérkeznek a szürke hétköznapok, a mindennapi teendőink mellett hétköznap nem tudunk normálisan kikapcsolódni, rekreálódni.

Szívesen elmennél valahova hétvégén az egész családdal hogy kikapcsolódj, kipihend a nehéz hétköznapok fáradalmait?

Itt a lehetőség, Pihenj aktívan, frissülj fel hétvégente ősszel is a Bringarénában Eplényben!

Bringaréna - őszi nyitva tartás

Hozd el az egész családot, béreljetek kerékpárt és töltődj fel a friss levegővel, a csodálatos panorámával és a mesebeli erdei környezettel!

Családi panorámapályáink tökéletes kikapcsolódást nyújtanak, hiszen könnyű rajtuk menni, gyerekek is le tudnak jönni kényelmesen a hegyről, csodaszép erdei környezetben húzódnak.

Második Bringatúra

Nagyon megéri eljönni hozzánk, hiszen azon felül hogy kipróbálhatod a Magyarországon egyedülálló felvonós kerékpározás élményét, a kényelem is szempont. Nálunk ugyanis tudsz kerékpárt is kölcsönözni a kisebb gyerkőcöknek is akár, így nektek csak magatokat kell hozni!

Ne feledjétek, szeptemberben és októberben minden hétvégén nyitva a Bringaréna!

Kövessetek minket Facebookon is!

 

Share "Te hogyan töltöd az őszi hétvégéket?" via

More in Hírek
4:51 du., 4 hét ago

Te hogyan töltöd az őszi hétvégéket?

Vége a nyárnak, mostmár hivatalosan is, kezdődik az ősz de ne csüggedj! Mindenki nehéz szívvel de vissza kell hogy üljön az iskolapadok mögé, vissza kell térni a megszokott régi kerékvágásba, a munkahelyre a kollégákhoz. Újra elérkeznek a szürke hétk…

Read   Comments are off
12:37 du., 1 hónap ago

Iskolakezdési bringás akció!

Bringázz 50% kedvezménnyel a Bringarénában az iskolakezdés alkalmával!…

Read   Comments are off
1:34 du., 1 hónap ago

Bringázz nyár végén is!

Nálunk nem áll meg az élet augusztus 20 után! Élvezd ki a nyár utolsó napjait a suli és munkakezdés előtt az egész családdal! Mi biztosítjuk számodra a lehetőséget, hiszen augusztus 31-ig minden nap nyitva a Bringaréna, minden nap 9:00-tól 18:00-ig ü…

Read   Comments are off